BEDRIJFSUITJES

 

Ook voor bedrijven is het belangrijk om creatief te zijn. Door middel van tekenen en schilderen leer je sneller problemen oplossen. Als je met een open blik gaat kijken, kan er een wereld voor je open gaan.  Even weg van stress en het mobieltje uit. Samen op pad en elkaar beter leren kennen.

 

LUNCH

Het is mogelijk om deze dag te combineren met een lekkere lunch van Jorisbrood.

 

Prijs:

Kosten: vanaf €55,- p.p. Inclusief: schetsboekje,

tekenmaterialen, koffie &t hee

We vertrekken vanuit mijn atelier op het Arthur Koolkwartier in Ede. Het is ook mogelijk om ergens anders in het bos af te spreken.

 

Minimaal een groep van 6 mensen, maximaal 25

Meer informatie: info@annickgaarthuis.nl

Niks is zeker, behalve verandering

Alles is altijd in verandering. Als bedrijf is het dus belangrijk om creatieve oplossingen te kunnen bedenken. Je kunt door creatieve vaardigheden beter omgaan met verandering en je makkelijker aanpassen.

 

onderscheiden

Met creativiteit kun je je onderscheiden van anderen.

 

innovatie

Bijna iedereen vindt creativiteit op de werkvloer belangrijk. Toch vinden grotendeels van de mensen zich niet creatief. We willen wel, maar het vertrouwen is er niet.

 

Buiten

Wandelen in het bos is super gezond! Het bevordert creativiteit  en zorgt voor minder stress.

 

 tekenen

In de natuur is genoeg inspiratie te vinden. Heb jij wel eens goed gekeken? Vaak beginnen  ideeën  met een schetsblok. Bovendien zijn er allerlei studies gedaan over de voordelen van tekenen. Meer weten? Bekijk dan deze studie van Lucy lyons of van Maryclare foa.

 

Ik wil dit graag doen met mij collega's!

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

GO TO TOP >

contact